Ervaren vastgoedbelegger

Rockhard voorziet ervaren vastgoedbeleggers van interessante beleggingsobjecten. Ons doel is optimaal rendement voor onze klanten om zo waarde toe te voegen aan hun vastgoedportefeuille. Door onze eigen online leadgeneratie kunnen wij u exclusiviteit bieden. Om de continuïteit en exclusiviteit te waarborgen werkt Rockhard uitsluitend samen met klanten die voldoen aan de voorwaarden.

Voorwaarden

  Rockhard werkt uitsluitend samen met ervaren vastgoedbeleggers die minimaal 5 panden hebben verhandeld. Wij verwachten de nodige ervaring en deskundigheid van onze klanten.

  Bij Rockhard bieden wij verkopers zekerheid door geen financieel voorbehoud op te nemen. Wij verwachten financiële zekerheid van onze klanten.

Kunt u niet aan deze voorwaarden voldoen? Dan kunnen wij helaas niet samenwerken.

Voordelen Rockhard

  Door onze eigen online leadgeneratie en zonder tussenkomst van derden kunnen wij onze klanten exclusiviteit bieden. Exclusiviteit is namelijk één van de voorwaarden die wij stellen aan verkopers van beleggingsobjecten.

  Rockhard opereert volledig onafhankelijk zonder tussenkomst van derden. Wij beheren het gehele proces van acquisitie tot transactie.

  Vanzelfsprekend kunt u van ons professionaliteit en integriteit verwachten. Wij zorgen voor een professionele afwikkeling van de transactie.

  Bij Rockhard zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt met de daarbij behorende wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de behoefte van onze klanten.

Meld u direct aan of neem telefonisch contact op via 020-2101803