Vastgoedfonds

Rockhard voorziet vastgoedfondsen van interessante beleggingsobjecten en gehele portefeuilles. Ons aanbod bestaat uit residentieel, commercieel en recreatief vastgoed in heel Nederland. Om de continuïteit en exclusiviteit te waarborgen werken wij uitsluitend samen met partijen die aan de voorwaarden voldoen.

Voorwaarden

  Rockhard werkt uitsluitend samen met partijen die minimaal €1.000.000,- beschikbaar hebben om vastgoed mee aan te kopen.

  Bij Rockhard bieden wij verkopers zekerheid door geen financieel voorbehoud op te nemen. Wij verwachten dan ook financiële zekerheid van onze klanten.

Voordelen Rockhard

  Door onze eigen online leadgeneratie en zonder tussenkomst van derden kunnen wij onze klanten exclusiviteit bieden. Exclusiviteit is namelijk één van de voorwaarden die wij stellen aan verkopers van beleggingsobjecten.

  Rockhard opereert volledig onafhankelijk zonder tussenkomst van derden. Wij beheren het gehele proces van acquisitie tot transactie.

  Vanzelfsprekend kunt u van ons professionaliteit en integriteit verwachten. Wij zorgen voor een professionele afwikkeling van de transactie.

  Bij Rockhard zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt met de daarbij behorende wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de behoefte van onze klanten.

Meld u direct aan of neem telefonisch contact op via 020-2101803