Vermogensbeheerder

De uitbreiding van vastgoedportefeuilles begint bij Rockhard. Middels onze eigen online leadgeneratie kunnen wij u en uw klanten exclusiviteit bieden. Ons aanbod bestaat uit residentieel, commercieel en recreatief vastgoed in heel Nederland. Wij voorzien u en uw klanten graag van interessante beleggingsobjecten. Om de continuïteit en exclusiviteit te waarborgen werkt Rockhard uitsluitend samen met partijen die voldoen aan de voorwaarden.

Voorwaarden

  Rockhard werkt uitsluitend samen met partijen die minimaal €1.000.000,- in beheer of beschikbaar hebben.

  Bij Rockhard bieden wij verkopers zekerheid door geen financieel voorbehoud op te nemen. Wij verwachten financiële zekerheid van u en uw klanten.

Kan er niet aan deze voorwaarden worden voldaan? Dan kunnen wij helaas niet met u samenwerken.

Voordelen Rockhard

  Door onze eigen online leadgeneratie en zonder tussenkomst van derden kunnen wij onze klanten exclusiviteit bieden. Exclusiviteit is namelijk één van de voorwaarden die wij stellen aan verkopers van beleggingsobjecten.

  Rockhard opereert volledig onafhankelijk zonder tussenkomst van derden. Wij beheren het gehele proces van acquisitie tot transactie.

  Vanzelfsprekend kunt u van ons professionaliteit en integriteit verwachten. Wij zorgen voor een professionele afwikkeling van de transactie.

  Bij Rockhard zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt met de daarbij behorende wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de behoefte van onze klanten.

Meld u direct aan of neem telefonisch contact op via 020-2101803