Vermogende ondernemer

Als ondernemer wilt u natuurlijk een goed pensioen veiligstellen door uw vermogen te laten renderen. Het opbouwen of uitbreiden van een vastgoedportefeuille biedt hier een oplossing voor. Vastgoed is historisch gezien een uitstekende investering met een goed rendement en een berekenbaar risico. Rockhard helpt vermogende ondernemers bij het opbouwen en uitbreiden van hun vastgoedportefeuille. Om de continuïteit en exclusiviteit te waarborgen werkt Rockhard uitsluitend samen met klanten die voldoen aan de voorwaarden.

Voorwaarden

  Rockhard werkt uitsluitend samen met klanten die over voldoende vermogen beschikken om minimaal vijf beleggingsobjecten aan te kunnen kopen. Het vermogen kan bestaan uit eigen vermogen of beschikbaar gesteld vermogen.

  Bij Rockhard bieden wij verkopers zekerheid door geen financieel voorbehoud op te nemen. Wij verwachten financiële zekerheid van onze klanten.

Kunt u niet aan deze voorwaarden voldoen? Dan kunnen wij helaas niet samenwerken.

Voordelen Rockhard

  Door onze eigen online leadgeneratie en zonder tussenkomst van derden kunnen wij onze klanten exclusiviteit bieden. Exclusiviteit is namelijk één van de voorwaarden die wij stellen aan verkopers van beleggingsobjecten.

  Rockhard opereert volledig onafhankelijk zonder tussenkomst van derden. Wij beheren het gehele proces van acquisitie tot transactie.

  Vanzelfsprekend kunt u van ons professionaliteit en integriteit verwachten. Wij zorgen voor een professionele afwikkeling van de transactie.

  Bij Rockhard zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt met de daarbij behorende wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de behoefte van onze klanten.

Meld u direct aan of neem telefonisch contact op via 020-2101803